Het automatische vernevelingssysteem

Flybusters werkt met een systematisch en volautomatisch vernevelingssysteem, waarbij op gezette tijden het in de stal wordt gebracht. Het vernevelingssysteem bestaat uit een vat gevuld met een in water opgelost product, een timer en een pomp, plus een eenvoudig te monteren kunststof leidingsysteem met zeer exact werkende sproeikoppen. Flybusters heeft als enige in Nederland een toelating voor deze toepassing!

Het middel is zeer effectief tegen vliegen. Omdat de pyrethrum van Flybusters degradeert binnen 2 uur onder onder invloed van ultraviolette straling, is er geen sprake van residuvorming. Het heeft een positief neveneffect nl vliegen hebben geen kans hebben om resistentie tegen het middel op te bouwen.

Service

Flybusters biedt een uitgebreide service voor de installatie en het onderhoud van het Flybusters systeem. Voor het vliegenseizoen begint, zorgt Flybusters dat uw installatie klaar staat voor gebruik en dat het nodige onderhoud is gedaan. Wanneer het vliegenseizoen ten einde is, zal Flybusters komen om de installatie winterklaar te maken.

Flybusters staat altijd voor u klaar met technische ondersteuning en antwoord op eventuele vragen. Wanneer nodig komt de monteur van Flybusters gedurende het seizoen de installatie opnieuw vullen en eventueel de instellingen aanpassen.

• Uw voorraad wordt door ons bijgehouden. Zo heeft u er geen omkijken naar.
• Wij zijn altijd bereikbaar; 7 dagen per week, 24 uur per dag

Registratie

Flybusters is het enige systeem in de Europese Gemeenschap dat volgens de nieuwe Europese Biocide Regeling is beoordeeld en is geregistreerd in Nederland bij het CTGB onder nummer 14332N en in België bij FOD, Directoraat-Generaal Leefmilieu, onder nummer 6013B.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de
productinformatie.

Vraag vrijblijvend informatie of een prijs op

Indien u geïnteresseerd bent in Flybusters voor uw paarden- of nertsenstal, geef dan een beschrijving van uw stallen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.