Interview Flybusters met Ullrich Kasselmann
Flybusters: Meneer Kasselmann uw naam wordt in de paardensport wereldwijd verbonden met succes, kracht, perfectie, elegantie en vertrouwen. Dankzij uw kennis van en ervaring met de paardensport en in de directe omgang met paarden bent u adviseur en vertrouwenspersoon van vele zakenmensen en medewerkers in de gehele wereld. Enige van de beroemdste paardensport evenementen dragen uw naam.

Ullrich Kasselmann: Het is onze passie om paarden vanaf het begin volgens de hoogste kwalitatieve maatstaven op te leiden. Bovendien verkeren we in de buitengewone positie om door ons zelf, op de beste manier, gefokte paarden in de verkoop te brengen.

Wij begeleiden onze paarden vanaf het begin van hun ontwikkeling intensief.
Wij geven de geschiedenis van onze paarden zelf gestalte – positief!
Wij zijn op elk ogenblik in staat om onze klant over elke paard van welke leeftijd en in welke opleidingsfase dan ook informatie en advies te geven over gedrag en omgang onder alle omstandigheden zoals bij transport, verscheping, beslag of bij toernooien.

Wij oefenen vanaf het begin een positieve invloed uit op de gezondheid en het welzijn van onze paarden. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen synthetische Insecticides in onze stallen. Het Insecticide van Flybusters, dat wij bij de vliegenbestrijding in onze stallen gebruiken, is van een natuurlijke, plantaardige oorsprong en is voor mensen en paard absoluut zonder bedenking. Uitsluitend de vliegen worden aangedaan door dit speciale insecticide.

Vliegen vervuilen een stal erg en brengen ook ziektes over op de paarden. Wanneer deze onplezierige mede-inwoners van de stallen niet meer aanwezig zijn, worden de paarden kalmer en evenwichtiger.”

Flybusters: De vliegen vormen een probleem bij het werk, voor u en uw klanten.

Ullrich Kasselmann: Flybusters is het enige systeem, dat automatisch en voortdurend vliegen bestrijdt. Flybusters – het ideale systeem – , om van lastige vliegen af te komen. Wij testten het systeem tot in detail; het functioneert perfect.