Inmiddels is onderstaande vacature vervuld!

Help de paardenstallen in Nederland vliegvrij te maken

Vind je het leuk om klanten te helpen en zit je graag op de weg? Werk je bovendien graag in een groeiend en dynamisch bedrijf? Bij Flybusters krijg je de kans om jezelf in een zelfstandige functie te ontwikkelen tot een  expert binnen de sector!

Over Flybusters

Flybusters onderscheidt zich met een automatisch antivliegen systeem speciaal voor de paardenhouderij. Dit systeem bestaat uit een pomp, timer en een ringleiding met nozzles die het antivliegenmiddel op gezette tijden in de stal brengt. Voor de paardenhouderij is dit een ideale oplossing omdat het middel onschadelijk is voor mens en dier en men dus gewoon door kan werken zonder ernaar om te kijken. Vandaar dat Flybusters onder haar klantenkring veel bekende topsporters heeft zoals Anky van Grunsven, Jeroen Dubbeldam, Edward Gal en Jos Lansink.

Je werkzaamheden

Ga jij als service medewerker buitendienst aan de slag bij Flybusters dan kun je rekenen op een gevarieerd takenpakket:

  • Je installeert de nieuw verkochte systemen. Elke stal en klant is weer anders dus zal er bij een installatie ook een beroep worden gedaan op je probleemoplossend vermogen. Je staat dicht bij de klant en zorgt ervoor dat hij zijn systeem in gebruik kan nemen en er geen omkijken meer naar heeft.
  • Ook ga je elk voorjaar bij klanten langs om de Flybusters systemen bij de klanten in Nederland en België te activeren. Dan wordt elk systeem nagekeken, bijgevuld en worden storingen verholpen. Aan het eind van het jaar maak jij het systeem weer klaar voor de winter.
  • Verder word je gedurende het seizoen ingeschakeld bij een mechanische storing aan het systeem. Hierbij is het van belang dat het probleem zo efficiënt mogelijk wordt opgelost.

Kortom een veelzijdige, uitdagende functie, waarbij een goede communicatie met de klant en je collega’s centraal staat.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Enigszins flexibel in het hoogseizoen
  • Je hebt een ‘we doen het met z’n allen’ mentaliteit

Wat krijg je van ons?

Het gaat om een vaste functie bij Flybusters en je kunt uitgaan van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein en gemotiveerd team. De standplaats is De Grift 7 Nieuwleusen. Je rijdt in onze eigen service bus en krijgt een telefoon in gebruik. Je krijgt een cursus ongediertebestrijding en wordt opgeleid om op een verantwoorde manier om te gaan met onze systemen.

Interessante vacature? Solliciteer dan door je motivatie en c.v. te e-mailen naar info@flybusters.nl