Ben jij commercieel aangelegd, kan je goed organiseren en overzicht houden? En ben je bovendien niet bang om zelf je handen vuil te maken? Bij Flybusters krijg je de kans jezelf in een zelfstandige functie te ontwikkelen tot een echte expert in je vakgebied en binnen de sector!

Over Flybusters

Flybusters is met haar automatische vernevelsysteem dé oplossing voor het insectenprobleem in de paardenhouderij. Wij hebben als enige een veilige en geregistreerde toepassing voor ons werkzame middel. Het middel is onschadelijk voor mens, dier en milieu. Niet voor niets hebben wij veel bekende klanten zoals Anky van Grunsven, Jeroen Dubbeldam, Jos Lansink en Edward Gal. Bovendien hebben wij de ambitie om ook in andere markten door te breken!

Jouw werkzaamheden

In deze functie bied je ondersteuning aan de accountmanager voor de vliegenbestrijdingsproducten (Flybusters) en ben je verantwoordelijk voor de voorraad en inkoop van de productgroep (Flybusters), de webwinkel bestellingen en het aansturen van de service medewerkers.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO of MBO+ opleiding
  • Affiniteit met de paardenhouderij is een pré
  • Beheersing van vreemde talen zijn een pré
  • Resultaat gericht, pro actief en accuraat
  • Administratief en communicatief sterk
  • Woonachtig binnen een straal van 50 km (plusminus) van Nieuwleusen

Wat krijg je van ons?

Bij Flybusters kun je uitgaan van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een klein en deskundig team. Een team dat zich onderscheidt door professionaliteit, flexibiliteit en aanpakkersmentaliteit!

Interessante vacature? Solliciteer dan door je motivatie en c.v. te e-mailen naar info@flybusters.nl of bel voor meer informatie naar 0529-455320